Sobre Nosaltres

DESCOBREIX EL QUE ET PODEM OFERIR
HISTÒRIA

Els nostres
orígens

Macrolim Grup és una il·lusió que neix de la mà de Joaquín Cabes i Ramón Marro fruit d’una necessitat: transformar el món dels Facility Services, aportant innovació, dinamisme i la professionalització del sector, sense deixar de banda el seu principal actiu, els treballadors.

Des que vam obrir les nostres portes, han passat més de 30 anys. Tres dècades en les quals hem crescut com a empresa i ens hem convertit en un referent dins del sector. Malgrat això, hi ha coses que no han canviat: la nostra necessitat d’aportar valor a la societat continua sent la mateixa. També, el nostre compromís amb els nostres clients i treballadors.

Són ells els qui ens impulsen a millorar dia a dia i els que, gràcies als seus suggeriments i experiències, han motivat la creació de les quatre àrees d’activitat amb les quals compta Macrolim Grup en l’actualitat: Macrolim, Macrodiet, Macroesplay i Macroman. Divisions que tenen com a objectiu facilitar el dia a dia de particulars i empreses, assegurant en tot moment la qualitat, eficàcia i professionalitat en sectors com la neteja, el manteniment d’instal·lacions, la restauració col·lectiva, l’oci i el temps lliure.

Ens mou el respecte als nostres clients i la voluntat de servei. Per això, practiquem l’escolta activa i donem una atenció personalitzada, tenint en compte els seus recursos i les seves necessitats, tot oferint un servei integral.

QUI SOM

Coneix la
nostra empresa

Macrolim Grup és una empresa consolidada del sector dels Facility Services amb una llarga trajectòria en centres educatius i sanitaris, residències, comunitats de veïns, apartaments turístics i empreses de tota mena. Oferim quatre tipus de serveis diferenciats i integrats entre si:

Macrolim L’equip de neteja que cerques!
Macrodiet Alimentant persones, nodrint experiències!
Macroesplay Aprendre gaudint!
Macroman Un manetes per a cada entitat i situació!

El nostre objectiu és oferir un servei professionalitzat, d’alta qualitat i competitiu. La nostra capacitat d’adaptació a les diferents exigències i formes de treball de cada centre, a més a més de l’experiència acumulada, ens avalen a l’hora de gestionar correctament el funcionament dels serveis que oferim.

Després de més de 30 anys, seguim buscant l’excel·lència a través de la supervisió periòdica dels nostres serveis, de la substitució del personal des del primer dia, de la contractació de plantilla titulada i amb experiència, i de l’atenció personalitzada i el tracte humà que ja ens caracteritza.

El suport constant de tots els departaments i el treball totalment integrat de les quatre divisions -Macrolim, Macroesplay, Macrodiet i Macroman- ens donen un plus a l’hora d’aconseguir un correcte funcionament dels diferents serveis oferts.

Misió

La nostra missió és la de donar un servei professional i personalitzat, a través de personal format tècnicament dins del sector on es desenvolupa i amb un suport constant per part de tots els departaments que treballen integrats entre si. Volem créixer al costat dels nostres clients. Per això, romanem atents als seus suggeriments i estem sempre oberts a nous reptes.

Visió

La nostra visió se centra en la capacitat d’adaptació a les diferents exigències i formes de treball de cada centre, a més de l’experiència acumulada i l’objectiu de ser competitius, d’actuar amb rapidesa i d’aconseguir sempre el màxim estàndard de qualitat i eficiència.

Valors

Professionalitat, responsabilitat, qualitat, empatia, proximitat i respecte al nostre principal actiu: els nostres clients i treballadors. Aquests són els valors que defineixen la nostra essència i funcionament i que, durant més de 30 anys, ens han fet créixer com a grup. El treball enfocat a la sostenibilitat i el medi ambient, així com un preu competitiu, consoliden la nostra filosofia.

Compromís

El nostre compromís és generar valor als nostres clients i treballadors, invertint en innovació i formació contínua, dissenyant polítiques que promoguin la igualtat de gènere i creant un entorn respectuós amb les persones i amb el planeta.

Responsabilitat social corporativa

El compromís de la nostra organització envers les necessitats laborals, d’acció social, medi ambient i clientela, se centren en una implicació total per assolir un estàndard de qualitat amb la realització de les següents tasques:

 • ​Selecció de personal. El departament de personal s’encarrega d’escollir els millors candidats per a realitzar la tasca o treball encarregat, garantint així que la feina es faci amb el màxim rigor possible.
 • Baixes per IT i absències laborals. Les absències per Incapacitat Temporal o altres causes imprevistes quedaran cobertes des del primer dia, assegurant així la continuïtat del servei.
 • Assegurances socials. Els i les clientes reben mensualment documentació sobre el compliment de les obligacions econòmiques envers la Seguretat Social.
 • Supervisions. L’empresa compta amb un equip d’inspectors que visiten periòdicament els centres de treball, assegurant-ne el bon funcionament i donant especial importància al tracte humà.
 • Pla d’igualtat. A Macrolim Grup creiem que el millor entorn de treball és aquell que garanteix la seguretat dels seus empleats i empleades. Per això, a més de plans encaminats a garantir la igualtat de gènere i prevenir l’assetjament sexual, disposem de polítiques enfocades a impulsar l’estabilitat, la conciliació laboral i la independència econòmica de cadascun dels nostres treballadors i treballadores.
 • Llei Orgànica de Protecció de Dades. La legislació vigent sobre el tractament de les dades de caràcter personal està actualitzada, adaptant, implementant i auditant el sistema de treball als requisits establerts.
 • Llei de Prevenció de Riscos Laborals. L’empresa compta amb recursos propis que realitzen el seguiment de les activitats preventives i amb un Servei de Prevenció aliè per cobrir la Vigilància de la Salut i altres actuacions específiques.
 • Assegurança de Responsabilitat Civil. Disposem d’una assegurança per a protegir els nostres clients i treballadors davant qualsevol contratemps o accident dins de l’àmbit laboral.
 • Assessorament laboral. Comptem amb assessories laborals de prestigi com la del Gremi de Restauració.
 • Sistema de Gestió de la Qualitat i Gestió Mediambiental. A Macrolim Grup creiem que, entre tots, podem millorar el medi ambient. Per això, a més d’utilitzar productes respectuosos amb les persones i amb el planeta, treballem constantment per a millorar la gestió de residus. Ens assegurem en tot moment de dipositar els residus que originem en el respectiu contenidor i de fer una recollida selectiva.
CONTACTE

Estarem encantats d’atendre’t

Carrer del Freser, 75, 08026 Barcelona

934 55 15 49

macrolimgrup@macrolimgrup.com

ENVIAR UN MAIL
NEWSLETTER

Subscriu-te i no et perdis les últimes novetats dels nostres serveis  He llegit i accepto les Condicions Generals i la Política de Privacitat.