Macroesplay2022-04-21T11:46:11+02:00

Macroesplay

APRENDRE GAUDINT
Lleure educatiu
monitors
monitors de menjador
Extraescolars
Monitors d'activitats
Casals d'estiu
MACROESPLAY

Descobreix el que
et podem oferir

La divisió de Macroesplay gestiona el servei de monitoratge de lleure i temps lliure dins l’àmbit escolar. Oferim diversos tipus de serveis de lleure per cobrir les necessitats dels centres durant la franja no lectiva. A més a més, disposem d’un equip de coordinadors/es, monitors/es i talleristes titulats i amb una àmplia experiència en l’àmbit, per tal de garantir la màxima qualitat en la seva tasca al menjador, en activitats extraescolars, en el suport per sortides i activitats que precisin personal addicional, i als casals d’estiu.

L’educació en el lleure estimula els aprenentatges i les competències que potencien el desenvolupament integral dels infants. El nostre programa d’activitats es porta a terme en coordinació amb el centre i les famílies, i s’alinea amb el projecte pedagògic del centre. Fem servir metodologies participatives i innovadores on els nens i nenes són els protagonistes i donem continuïtat a les activitats al llarg de tota l’etapa escolar.

A més a més, Macrolim Grup ofereix, juntament amb el lleure educatiu, el servei de menjadors col·lectius a través de Macrodiet. Això vol dir que en una mateixa empresa podem disposar de dos serveis units i coordinats, amb tots els avantatges que això suposa: una sola empresa ho gestiona tot, pel que la comunicació és fluida i imminent.

Com ens organitzem?

Pel que fa a l’organització interna, la nostra estructura permet optimitzar el servei per aconseguir la millor qualitat-preu. Per això ens organitzem amb dos tipus de personal. En primer lloc, el o la cap de serveis i supervisions, que és l’interlocutor de client-empresa-treballadors/es, i, per tant, és la part més important a l’hora de controlar i coordinar la realització del servei. A més a més, gestiona les incidències que produeixin amb el personal operatiu. Després, hi ha la plantilla de coordinadors/es i monitors/es, que realitzen les tasques diàries a les dependències assignades, amb la màxima qualitat i exigència.

MACROESPLAY

Monitors de
menjador/migdia

Amb la intenció d’atendre les noves necessitats de la societat actual, Macroesplay vol integrar família i escola, donant un servei de menjador i de temps de lleure on l’infant no només mengi i jugui, sinó que també adopti unes conductes positives de salut, adquireixi uns hàbits dietètics, higiènics i alimentaris adequats a la seva edat, i aprengui a conviure i comunicar-se amb companys/es, mestres i monitors/es.

El projecte educatiu de la franja horària del migdia inclou educació per la salut, un procés de formació i de responsabilització de l’individu perquè adopti un estil de vida el més sa possible i unes conductes positives de salut, i també nutrició, on s’insisteix en una dieta equilibrada a l’hora d’elaborar els menús, acostumant el nen a adaptar-s’hi. Pel que fa als hàbits, és primordial que al menjador s’insisteixi no només en les normes bàsiques i correctes a taula, sinó en els hàbits higiènics, de convivència i bona relació, comunicació, autonomia, disciplina, bon comportament. Per tot això insistim en un treball ben coordinat entre plantilla i personal docent propi de l’escola.

Pel que fa als continguts educatius, en les estones de temps lliure està dirigit al desenvolupament de la personalitat, a l’adquisició de canals comunicatius i de relació entre iguals i persones de l’entorn; i al menjador reforcem l’adquisició dels hàbits alimentaris i nutricionals. Amb l’objectiu d’aprofitar al màxim el temps de lleure, proposem un ventall de possibles activitats i tallers a realitzar, distribuïdes per cicles, per tal d’adaptar-les a les característiques evolutives de cada etapa. A més, tenim en compte les característiques de l’espai i infraestructura de l’escola, la composició del grup i els objectius específics de cada centre.

Contacta’ns
MACROESPLAY

Extraescolars

Les activitats extraescolars s’han convertit en un complement de la jornada escolar de molts infants i, fins i tot, en una assignatura més i en un alleujament per als pares amb una agenda laboral ajustada. Es porten a terme fora de l’horari escolar i contribueixen a despertar inquietuds, a reforçar els coneixements en alguna àrea, a fomentar la creativitat i a desenvolupar valors.

Des de Macroesplay dividim aquestes activitats en quatre tipus. En primer lloc, les activitats esportives, que contribueixen a un desenvolupament físic adequat i amplien capacitats com la percepció espacial, la coordinació motora, l’agilitat i l’equilibri. També a assumir responsabilitats, a seguir les normes establertes, i viuen èxits i afronten fracassos. En segon lloc, oferim activitats artístiques que potencien el gust per l’estètica, la creativitat, la reflexió i l’afany de superació. La música i el ball, a més, tenen un paper fonamental en l’estimulació del desenvolupament psicomotor, i estudiar un instrument musical fomenta el raonament espacial i ensenya valors com l’autodisciplina, la perseverança i la responsabilitat. També oferim activitats acadèmiques, l’objectiu de les quals és l’aprenentatge de coneixements. Idiomes, reforç de les assignatures i informàtica en són les més importants. Finalment també oferim altres activitats que engloben diversos àmbits com l’espai de ludoteca.

Amb l’objectiu d’oferir activitats que s’adaptin a les necessitats de cada centre, ens reunim sempre amb l’equip directiu I l’associació de famílies, gestionem les inscripcions, i fem seguiment, control I avaluació de tot el servei.

Contacta’ns
MACROESPLAY

Monitors/es de suport en activitats

L’acompanyament en activitats que precisen personal addicional és una dimensió fonamental en els processos de creixement i desenvolupament d’infants amb necessitats especials. Per això, disposem de personal especialitzat en Necessitats Educatives Especials per a fer la tasca de vetlladors/es a les escoles.

A més, oferim un servei de monitors i monitores formades pel suport en activitats concretes, de manera que estiguin capacitats per atendre a infants i adolescents. L’objectiu és el de facilitar les activitats que es proposin els centres educatius o associacions en el lleure però que requereixin personal extra durant les sortides.

Contacta’ns
MACROESPLAY

Casals
d’estiu

Des de Macroesplay promovem els casals d’estiu com un espai educatiu i especialment lúdic, que es desmarqui del període lectiu escolar. Creem un espai on els nens i nenes tinguin l’oportunitat d’aprendre, jugar, descobrir i compartir noves experiències que els permetin formar-se com a persones. Les activitats i itineraris, malgrat ser proactius en les propostes, sempre es consensuen amb el centre educatiu. El nostre equip humà està format pel director de lleure i pels monitors/es titulats, amb experiència, preparats i motivats i amb l’objectiu que els infants s’ho passin d’allò més bé.

Pel que fa als equipaments, utilitzem les instal·lacions de la mateixa escola i, a més, aportem material lúdic-esportiu, per tal d’assegurar el correcte funcionament de jocs, activitats i tallers. Tal com marca la normativa relativa als casals de vacances de la Generalitat de Catalunya realitzem la inscripció del casal a la Direcció General de Joventut (Departament de Benestar Social i Família), amb la finalitat de garantir els aspectes pedagògics i la seguretat dels i les participants. A més disposem de l’assegurança de responsabilitat civil reglamentària.

Com a organització, fem èmfasi en la promoció dels valors democràtics, el civisme, la solidaritat, el respecte i la protecció del medi ambient, la convivència, les actituds i hàbits saludables, i el consum responsable. Les activitats sempre s’emmarquen entorn d’un centre d’interès, del qual cada setmana se’n treballa un àmbit. Algunes de les activitats que realitzem al llarg del casal són tallers (macramé, papiroflèxia, disfresses, etc.), teatre, jocs d’aigua, gimcanes, conta- contes, ludoteca, jocs lúdics i esportius, danses, cançons, cinefòrum i concursos. També organitzem excursions, visites a la piscina i oferim la possibilitat del menjador col·lectiu a través de la nostra divisió Macrodiet.

Contacta’ns

Notícies

Preus dels menús dels menjadors escolars

29 de desembre de 2022|

Els preus dels menús de menjadors escolars poden patir una pujada del 25% arran del futur Reial Decret per fomentar una alimentació saludable i sostenible als centres educatius, projecte que s’ha presentat des del Ministeri de Consum. Prenent com a objectiu aconseguir l’accés a una nutrició de qualitat, basada en el [...]

Quins serveis auxiliars necessiten les residències d’estudiants?

17 de novembre de 2022|

Cada any milers de joves comencen els seus estudis postobligatoris lluny de la seva ciutat natal. Alguns tenen la possibilitat de llogar un habitatge o mudar-se a un pis d'estudiants, però la millor solució per a molts és allotjar-se a una residència d'estudiants. I és que les residències d'estudiants reuneixen tot [...]

CONTACTE

Estarem encantats d’atendre’t

Carrer del Freser, 75, 08026 Barcelona

934 55 15 49

macrolimgrup@macrolimgrup.com

ENVIAR UN MAIL
NEWSLETTER

Subscriu-te i no et perdis les últimes novetats dels nostres serveis    He llegit i accepto les Condicions Generals i la Política de Privacitat.
    Go to Top