Macrolim2022-07-01T11:04:00+02:00

Macrolim

L’EQUIP DE NETEJA QUE CERQUES
Neteja integral
Neteja de centres educatius
Neteja de centres de treball
Neteja d’habitatge turístic
Bugaderia
Neteja de comunitats
Desinfecció d’espais
Hospitals
Centres mèdics
Dentistes
Residències geriàtriques
MACROLIM

Descobreix el que
et podem oferir

El departament de Macrolim de serveis de neteja es dedica a l’assessorament i gestió de la neteja i higiene de tota mena de sectors productius. Com el seu nom indica, va ser la primera divisió del grup, i es va crear l’any 1991. Actualment donem servei a tot Catalunya, amb una plantilla d’aproximadament 300 especialistes i amb les màximes garanties de qualitat. Per tal d’oferir un servei eficient, sempre treballem de la mà del client, amb una gran capacitat d’adaptació a les seves exigències i a través d’un compromís que molt sovint va més enllà de l’àmbit estrictament laboral.

Els nostres serveis inclouen la neteja especialitzada, la neteja de vidres interiors i exteriors, i diversos tractaments a qualsevol classe de sòl (marbre, terratzo, termoplàstics). També duem a terme treballs especialitzats que inclouen neteges d’obra, de vidres en alçada, aspiració de moquetes, neteges de paviments a grans superfícies, etc. A més a més, abans de cada servei realitzem un estudi exhaustiu de les necessitats específiques de cada centre o espai per tal de ser el màxim d’eficients i efectius.

Com ens organitzem?

Pel que fa a l’organització interna, la nostra estructura permet optimitzar el servei per aconseguir la millor qualitat-preu. Per això ens organitzem amb quatre esglaons que capitaneja el cap de serveis i supervisions. Aquest professional és l’interlocutor/a client-empresa-plantilla, i per tant, controla i coordina la realització del servei. Supervisa que les normes de seguretat del centre de treball es duguin a terme, i vetlla per disposar de totes les eines i materials necessaris per poder desenvolupar la neteja correctament. A continuació hi ha el responsable d’equip, que, a més a més de ser part del personal operatiu, dirigeix els seus companys/es a cada centre de treball i es responsabilitza de les tasques assignades pel cap de serveis. També és l’interlocutor directe amb el client/a, per això, dins la nostra filosofia d’empresa, el responsable d’equip es compromet amb l’espai on es presta el servei i facilita la resolució de problemes fins i tot abans que es constitueixin com a tals.

L’equip de neteja pròpiament dit es divideix en especialistes i en personal operatiu. Els especialistes s’encarreguen de les tasques més concretes dins l’àmbit de neteja, des del rentatge de vidres fins a tasques més específiques que requereixen aptituds i coneixements concrets. Treballen de forma fixa al centre de treball o bé formen part d’una brigada mòbil amb total disponibilitat horària, depenent de les necessitats de cada espai. Cal afegir que realitzen la feina amb les més estrictes mesures de seguretat. Pel que fa al personal operatiu, és qui realitza les tasques de neteja diàries a les dependències assignades. Té l’obligació d’assistir a jornades de formació amb la finalitat d’assolir el màxim estàndard de qualitat i seguretat. A més, tenint en compte que el treball en equip serà el més habitual, l’empresa fomenta la integració del personal operatiu.

Què utilitzem en la neteja?

Pel que fa als materials, n’utilitzem d’homologats, biodegradables i exempts de CFC, contribuint així a conservar el medi ambient tal com mana la nostra filosofia d’empresa. Els productes que utilitzem són especialment dissenyats per netejar diferents tipus de brutícia i en totes classes de material sense que això comporti cap perjudici pel sòl ni per les persones que els manipulen. El nostre departament de Riscs laborals posa a disposició dels nostres clients les fitxes tècniques i de seguretat dels productes utilitzats als seus centres de treball. Pel que fa a la maquinària, disposem de màquines fregadores, màquines abrillantadores i cristal·litzadors de terres d’alta velocitat, aspiradores industrials d’aigua i pols, bufadores, i moltes altres eines especialitzades.

MACROLIM

Neteja de centres
educatius

Aquest servei és la nostra gran especialitat. En els centres educatius cal tenir en compte les característiques de l’alumnat, els espais i l’ús que se’n fa. La neteja és un servei crucial per al benestar dels més joves: nadons, infants i adolescents passen moltes hores al dia en llocs com col·legis, escoles bressol i instituts. A més a més, tots ells estan en fase de creixement, per això és primordial un ambient net, saludable, productiu i lliure de brutícia i risc d’infeccions. Un ambient que els permeti créixer amb seguretat.

La higienització de centres d’estudi ha de tenir en compte reptes com l’inici de la primavera o l’hivern, ja que una higiene descuidada pot provocar que es propaguin malalties; aspectes com la ventilació, el control d’àcars i gèrmens i la desinfecció de sòls s’han de tenir molt en compte. També cal cuidar l’ús de productes de neteja de manera que no siguin massa agressius, igualment pel que fa al tractament de residus específics (en pissarres, pupitres, laboratoris, etc.) que requereixen una empresa especialitzada com Macrolim.

Contacta’ns
MACROLIM

Neteja de llocs
de treball

En els centres de treball, mantenir l’espai en perfectes condicions de neteja és fonamental per a una vida sana, ja que els beneficis d’un lloc endreçat són molt nombrosos. La neteja en l’ambient laboral és molt important; mantenir les zones de treball netes proporciona una major productivitat, una considerable reducció d’accidents, major confort per la plantilla i una millor imatge pel client/a.

A més a més, per aconseguir un grau de seguretat acceptable, té especial importància assegurar i mantenir l’ordre i la neteja, ja que són nombrosos els accidents que es produeixen per cops i caigudes a conseqüència d’un ambient desordenat o brut, terres relliscosos, materials col·locats fora del seu lloc i acumulació de material sobrant. Des de Macrolim ens comprometem a netejar el centre de treball i a mantenir-lo en condicions higièniques adequades. Amb aquesta finalitat, les característiques dels sòls, sostres i parets seran tingudes en compte per aconseguir un resultat més que òptim.

Contacta’ns
NETEJA

Neteja d’habitatge
d’ús turístic

La neteja és un dels aspectes que mai hem de descuidar en els nostres apartaments turístics. Mantenir l’allotjament en bones condicions higièniques i de salubritat és clau per tenir cura dels hostes, fer que se sentin a gust i posicionar-se. Macrolim ofereix un servei professional amb plantilla especialitzada en la neteja d’hotels i apartaments turístics.

El servei inclou neteja de banys i cuines, preparació i presentació de llits, bugaderia. Cuidem cada detall, ens ocupem, també, de revisar electrodomèstics, substituir els elements peribles, etc., en definitiva, deixem el teu apartament en perfectes condicions preparat per al següent hoste seguint totes les indicacions del client/a.

 • Neteja d’espais

 • Renting de roba

 • Bugaderia

 • Macroman

Contacta’ns
MACROLIM

Neteja de
comunitats

Mantenir les comunitats de propietaris en bones condicions de neteja és fonamental, ja que facilita la convivència entre els veïns i veïnes, i evita problemes de salut. Algunes zones comunes com el vestíbul d’entrada, escales i passadissos s’embruten amb freqüència, ja que són les que reben més trànsit de persones i animals. Per això, si no ens preocupem pel manteniment i neteja d’aquestes zones comunes, aquests espais es poden convertir en focus d’infeccions posant en perill la salut del veïnatge.

Des de Macrolim ens centrem especialment en la neteja del portal, en la pols del mobiliari, els vidres, el sòl, la neteja del replà, les escales, i el terra dur com marbre, granit, rajola, etc., el terra de fusta, el terra amb catifes i, com a espai tancat, els ascensors.

Contacta’ns
MACROLIM

Desinfecció
d’espais

Des de Macrolim, en un moment com l’actual, treballem per protegir a la població del virus COVID-19. Des de fa anys que ens dediquem a la neteja d’espais, superfícies i objectes d’ús comú mitjançant l’aplicació de productes tensoactius i desinfectants (Bactericides, fungicides i viricides). És per això que l’experiència ens avala, un cop més, pel que fa a la desinfecció d’espais com centres de salut i mèdics.

Certifiquem la desinfecció i l’eliminació de gèrmens, bacteris i virus amb productes registrats al Ministeri de Sanitat. L’execució del servei comença pel reconeixement dels espais. Es posa una gran atenció en la neteja amb baieta humida i en el posterior assecat dels objectes i elements més utilitzats com interruptors, poms de porta, aixetes, cadires, taules, armaris, etc., per acabar amb el fregat del terra. Tots els productes que utilitzem compten amb l’assessorament dels nostres proveïdors, així com de les fitxes tècniques i de seguretat, i dels registres pertinents per tal de garantir l’ús, l’efectivitat i el bon resultat del servei..

 • Hospitals

 • Centres mèdics

 • Dentistes

Contacta’ns
MACROLIM

Neteja de residències

La neteja de residències requereix una atenció especial. Ja es tracti de residències de gent gran o d’estudiants, a Macrolim Grup sabem com n’és d’important per als residents sentir-se a gust a les seves instal·lacions, i com influeix la neteja en el seu benestar.

A les residències d’ancians cal seguir uns protocols de neteja estrictes i ben definits. Per aquest motiu, el personal de Macrolim Grup destinat a fer la neteja en geriàtrics coneix perfectament els protocols a seguir i els compleix amb precisió, a més de ser especialment curosos amb les necessitats dels residents.

De la mateixa manera, la neteja de residències d’estudiants compta amb uns protocols específics que a Macrolim Grup seguim meticulosament. Un entorn net i ordenat contribueix a mantenir la salut física i emocional dels joves, a més d’afavorir-ne la capacitat de concentració i el rendiment intel·lectual. Per això, formem i equipem el nostre personal per mantenir la residència perfectament neta sense interrompre les tasques dels estudiants.

A Macrolim Grup oferim un servei de neteja professional i exhaustiu a tot tipus de residències, a més dels nostres serveis de manteniment, restauració col·lectiva i lleure educatiu.

Contacta’ns

Notícies

Preus dels menús dels menjadors escolars

29 de desembre de 2022|

Els preus dels menús de menjadors escolars poden patir una pujada del 25% arran del futur Reial Decret per fomentar una alimentació saludable i sostenible als centres educatius, projecte que s’ha presentat des del Ministeri de Consum. Prenent com a objectiu aconseguir l’accés a una nutrició de qualitat, basada en el [...]

Quins serveis auxiliars necessiten les residències d’estudiants?

17 de novembre de 2022|

Cada any milers de joves comencen els seus estudis postobligatoris lluny de la seva ciutat natal. Alguns tenen la possibilitat de llogar un habitatge o mudar-se a un pis d'estudiants, però la millor solució per a molts és allotjar-se a una residència d'estudiants. I és que les residències d'estudiants reuneixen tot [...]

CONTACTE

Estarem encantats d’atendre’t

Carrer del Freser, 75, 08026 Barcelona

934 55 15 49

macrolimgrup@macrolimgrup.com

ENVIAR UN MAIL
NEWSLETTER

Subscriu-te i no et perdis les últimes novetats dels nostres serveis  He llegit i accepto les Condicions Generals i la Política de Privacitat.
  Go to Top