Macroman2022-09-22T13:58:59+02:00

Macroman

“UN MANETES” PER CADA ENTITAT I SITUACIÓ
bricolatge i manteniment
Treballs de bricolatge
Treballs d’electricitat
Treballs de lampisteria
Treballs de persianista
MACROMAN

Descobreix el que
et podem oferir

El correcte funcionament d’una entitat, d’un hospital, d’un centre educatiu, d’un bloc de pisos o apartaments turístics, depèn d’un bon manteniment. A Macrolim Grup en som conscients, per això, hem creat Macroman. Un servei de bricolatge que té com a objectiu mantenir instal·lacions com les de la teva entitat y institució en perfecte estat i evitar, d’aquesta manera, la seva deterioració.

Necessites canviar bombetes i endolls? Reparar una persiana o ajustar una aixeta? Muntar prestatges o un moble nou? El nostre equip, amb una àmplia experiència en sectors com l’electricitat, lampisteria o bricolatge, durà a terme aquestes tasques amb la màxima eficàcia, diligència i professionalitat.

Com treballem?

Macroman neix amb la voluntat de facilitar el teu dia a dia, però no de substituir als professionals de la reparació de grans avaries ni de serveis urgents. Ens encarreguem del manteniment de les teves instal·lacions perquè estiguin sempre en perfecte estat: des del canvi d’endolls o interruptors fins a la instal·lació de petits electrodomèstics, la col·locació de quadres i cortines o el purga de radiadors, entre altres tasques.

Per a això, comptem amb treballadors experts i eines pròpies. Qualsevol compra de material que es faci per a la reparació d’un equip o instal·lació concreta haurà de ser assumit pel client.

Com és el nostre equip?

La mateixa filosofia i forma de treballar que identifica Macrolim Grup defineix als professionals de Macroman. Manetes en contínua formació i amb experiència demostrada al sector del bricolatge per a abordar de manera ràpida i eficaç diferents tipus de reparacions o instal·lacions.

Compromesos amb el seu treball, responsables i eficients, són la baula entre Macrolim Grup i la teva entitat o institució. Coneixen a la perfecció les tasques a realitzar i treballen per a garantir el bon funcionament d’equipament i instal·lacions.

Com ens organitzem?

Si cada empresa és diferent, per què oferir la mateixa solució i pressupostos?

A Macroman podem adaptar-nos a les vostres necessitats, combinant-ho amb la resta de prestacions de Macrolim Grup: neteja, restauració col·lectiva i oci educatiu, mitjançant un contacte anual determinant un nombre d’hores mensuals.

Sens dubte, la millor forma de garantir el bon funcionament i imatge de la teva entitat o institució.

MACROMAN

Treballs de
bricolatge

L’ús i el pas del temps poden deteriorar els mobles i les instal·lacions d’oficines, hospitals, centres educatius o residències i precisar el seu canvi o reparació. El nostre equip de manetes duu a terme les següents tasques de bricolatge:

 • Col·locació de cortines, quadres, estenedors, accessoris de bany, miralls, penja-robes o barres d’armaris.
 • Col·locació de baldes, prestatgeries, platines de terminació, embellidors de sòl (tapajuntes en la unió de 2 sòls diferents) i protectors de cantonades de paret.
 • Instal·lació o canvi (en portes interiors de fusta) de tiradors, picaportes, manilles, molls o petits pestells.
 • Canvi de frontisses en petites portes de mobles de cuina, bany i auxiliars de fusta.
 • Muntatge de mobles (tipus kit) i encolat de cadires, taules i llits de fusta.
Contacta’ns
MACROMAN

Treballs
d’electricitat

El nostre servei de manetes per a entitats inclou les següents tasques d’electricitat:

 • Substitució d’endolls i interruptors (també inclou els embellidors).
 • Canvi de bombetes, tubs de neó, fluorescents i engreixadors.
 • Instal·lació d’aplicacions o plafons, sempre que no impliquin canvi o modificació de cablejat.
 • Instal·lació de petits electrodomèstics i de suports per a caixes fortes, televisors, prestatgeries…
 • Creació de nous punts de llum i de preses de corrent i televisió que no requereixin el fregat de parets.
 • Instal·lació d’extractors de cuina i banys.
Contacta’ns
MACROMAN

Treballs de
lampisteria

A més de tasques de bricolatge i electrònica, l’equip de Macroman està capacitat per a desenvolupar els següents treballs de lampisteria:

 • Col·locació de suports per a la dutxa (de telèfon i la seva connexió) i termo-fluids.
 • Ajust o canvi d’aixetes soltes i substitució de sòcols, en cas de portar-les.
 • Purga de radiadors.
 • Segellat amb silicona de banyera, dutxa, lavabo, aigüera…
 • Canvi de mecanismes de cisternes.
Contacta’ns
MACROMAN

Tasques de
persianista

Amb el pas del temps, les finestres i persianes solen espatllar-se o perdre la seva capacitat d’aïllament. Per això, és necessari reparar-les i mantenir-les en bon estat. A Macroman fem les següents tasques de persianista:

 • Aïllament de finestres (només posar rivet d’aïllament entre la fulla i el marc), i fixació del cristall (amb silicona).
 • Instal·lació o reparació d’avaries de persianes enrotllades (sense mecanismes elèctrics i no ocultes per calaix).
Contacta’ns

Notícies

Preus dels menús dels menjadors escolars

29 de desembre de 2022|

Els preus dels menús de menjadors escolars poden patir una pujada del 25% arran del futur Reial Decret per fomentar una alimentació saludable i sostenible als centres educatius, projecte que s’ha presentat des del Ministeri de Consum. Prenent com a objectiu aconseguir l’accés a una nutrició de qualitat, basada en el [...]

Quins serveis auxiliars necessiten les residències d’estudiants?

17 de novembre de 2022|

Cada any milers de joves comencen els seus estudis postobligatoris lluny de la seva ciutat natal. Alguns tenen la possibilitat de llogar un habitatge o mudar-se a un pis d'estudiants, però la millor solució per a molts és allotjar-se a una residència d'estudiants. I és que les residències d'estudiants reuneixen tot [...]

CONTACTE

Estarem encantats d’atendre’t

Carrer del Freser, 75, 08026 Barcelona

934 55 15 49

macrolimgrup@macrolimgrup.com

ENVIAR UN MAIL
NEWSLETTER

Subscriu-te i no et perdis les últimes novetats dels nostres serveis  He llegit i accepto les Condicions Generals i la Política de Privacitat.
  Go to Top