Macroman2021-10-28T10:40:19+02:00

Macroman

UN MANETES PER CADA ENTITAT I SITUACIÓ
MACROMAN

Descobreix el que
et podem oferir

El correcte funcionament d’una entitat, d’un hospital, d’un centre educatiu, d’un bloc de pisos o apartaments turístics, depèn d’un bon manteniment. A Macrolim Grup en som conscients, per això, hem creat Macroman. Un servei de bricolatge que té com a objectiu mantenir instal·lacions com les de la teva entitat, institució o domicili en perfecte estat i evitar, d’aquesta manera, la seva deterioració.

Necessites canviar bombetes i endolls? Reparar una persiana o ajustar una aixeta? Muntar prestatges o un moble nou? El nostre equip, amb una àmplia experiència en sectors com l’electricitat, lampisteria o bricolatge, durà a terme aquestes tasques amb la màxima eficàcia, diligència i professionalitat.

Com treballem?

Macroman neix amb la voluntat de facilitar el teu dia a dia, però no de substituir als professionals de la reparació de grans avaries ni de serveis urgents. Ens encarreguem del manteniment de les teves instal·lacions perquè estiguin sempre en perfecte estat: des del canvi d’endolls o interruptors fins a la instal·lació de petits electrodomèstics, la col·locació de quadres i cortines o el purga de radiadors, entre altres tasques.

Per a això, comptem amb treballadors experts i eines pròpies. Qualsevol compra de material que es faci per a la reparació d’un equip o instal·lació concreta haurà de ser assumit pel client.

Com és el nostre equip?

La mateixa filosofia i forma de treballar que identifica Macrolim Grup defineix als professionals de Macroman. Manetes en contínua formació i amb experiència demostrada al sector del bricolatge per a abordar de manera ràpida i eficaç diferents tipus de reparacions o instal·lacions.

Compromesos amb el seu treball, responsables i eficients, són la baula entre Macrolim Grup i la teva entitat o institució. Coneixen a la perfecció les tasques a realitzar i treballen per a garantir el bon funcionament d’equipament i instal·lacions.

Com ens organitzem?

Si cada entitat és diferent, per què oferir la mateixa solució i pressupost? A Macroman disposem de packs per hores (amb un mínim de 2 hores) perquè puguis adaptar el servei de bricolatge a les teves necessitats i horaris. Es tracta de paquets setmanals (de dilluns a divendres, excepte nits i festius) que es poden combinar amb la resta de prestacions de Macrolim Grup: neteja, restauració col·lectiva i oci educatiu.

Sens dubte, la millor manera de garantir el bon funcionament i imatge de la teva empresa o institució.

MACROMAN

Treballs de
bricolatge

L’ús i el pas del temps poden deteriorar els mobles i les instal·lacions d’oficines, hospitals, centres educatius, residències o domicilis i precisar el seu canvi o reparació. El nostre equip de manetes duu a terme les següents tasques de bricolatge:

 • Col·locació de cortines, quadres, estenedors, accessoris de bany, miralls, penja-robes o barres d’armaris.
 • Col·locació de baldes, prestatgeries, platines de terminació, embellidors de sòl (tapajuntes en la unió de 2 sòls diferents) i protectors de cantonades de paret.
 • Instal·lació o canvi (en portes interiors de fusta) de tiradors, picaportes, manilles, molls o petits pestells.
 • Canvi de frontisses en petites portes de mobles de cuina, bany i auxiliars de fusta.
 • Muntatge de mobles (tipus kit) i encolat de cadires, taules i llits de fusta.
Contacta’ns
MACROMAN

Treballs
d’electricitat

El nostre servei de manetes per a entitats inclou les següents tasques d’electricitat:

 • Substitució d’endolls i interruptors (també inclou els embellidors).
 • Canvi de bombetes, tubs de neó, fluorescents i engreixadors.
 • Instal·lació d’aplicacions o plafons, sempre que no impliquin canvi o modificació de cablejat.
 • Instal·lació de petits electrodomèstics i de suports per a caixes fortes, televisors, prestatgeries…
 • Creació de nous punts de llum i de preses de corrent i televisió que no requereixin el fregat de parets.
 • Instal·lació d’extractors de cuina i banys.
Contacta’ns
MACROMAN

Treballs de
lampisteria

A més de tasques de bricolatge i electrònica, l’equip de Macroman està capacitat per a desenvolupar els següents treballs de lampisteria:

 • Col·locació de suports per a la dutxa (de telèfon i la seva connexió) i termo-fluids.
 • Ajust o canvi d’aixetes soltes i substitució de sòcols, en cas de portar-les.
 • Purga de radiadors.
 • Segellat amb silicona de banyera, dutxa, lavabo, aigüera…
 • Canvi de mecanismes de cisternes.
Contacta’ns
MACROMAN

Tasques de
persianista

Amb el pas del temps, les finestres i persianes solen espatllar-se o perdre la seva capacitat d’aïllament. Per això, és necessari reparar-les i mantenir-les en bon estat. A Macroman fem les següents tasques de persianista:

 • Aïllament de finestres (només posar rivet d’aïllament entre la fulla i el marc), i fixació del cristall (amb silicona).
 • Instal·lació o reparació d’avaries de persianes enrotllades (sense mecanismes elèctrics i no ocultes per calaix).
Contacta’ns

Notícies

Macrolim Grup acreditada amb el distintiu “Sense Gluten”

13 de gener de 2022|

El benestar dels nostres clients i treballadors és el motor de Macrolim Grup. Ens impulsa a millorar com a empresa i a innovar en equipament i en productes més saludables i respectuosos amb el planeta. També, a actualitzar els nostres coneixements i metodologia de treball. Aquest esperit de millora és el [...]

CONTACTE

Estarem encantats d’atendre’t

Carrer del Freser, 75, 08026 Barcelona

934 55 15 49

macrolimgrup@macrolimgrup.com

ENVIAR UN MAIL
NEWSLETTER

Subscriu-te i no et perdis les últimes novetats dels nostres serveis


  He llegit i accepto les Condicions Generals i la Política de Privacitat.
  Go to Top