Macroman2022-04-21T11:59:23+02:00

Macroman

“UN MANETES” PER CADA ENTITAT I SITUACIÓ
bricolatge i manteniment
Treballs de bricolatge
Treballs d'electricitat
Treballs de lampisteria
Treballs de persianista
MACROMAN

Descobreix el que
et podem oferir

El correcte funcionament d’una entitat, d’un hospital, d’un centre educatiu, d’un bloc de pisos o apartaments turístics, depèn d’un bon manteniment. A Macrolim Grup en som conscients, per això, hem creat Macroman. Un servei de bricolatge que té com a objectiu mantenir instal·lacions com les de la teva entitat, institució o domicili en perfecte estat i evitar, d’aquesta manera, la seva deterioració.

Necessites canviar bombetes i endolls? Reparar una persiana o ajustar una aixeta? Muntar prestatges o un moble nou? El nostre equip, amb una àmplia experiència en sectors com l’electricitat, lampisteria o bricolatge, durà a terme aquestes tasques amb la màxima eficàcia, diligència i professionalitat.

Com treballem?

Macroman neix amb la voluntat de facilitar el teu dia a dia, però no de substituir als professionals de la reparació de grans avaries ni de serveis urgents. Ens encarreguem del manteniment de les teves instal·lacions perquè estiguin sempre en perfecte estat: des del canvi d’endolls o interruptors fins a la instal·lació de petits electrodomèstics, la col·locació de quadres i cortines o el purga de radiadors, entre altres tasques.

Per a això, comptem amb treballadors experts i eines pròpies. Qualsevol compra de material que es faci per a la reparació d’un equip o instal·lació concreta haurà de ser assumit pel client.

Com és el nostre equip?

La mateixa filosofia i forma de treballar que identifica Macrolim Grup defineix als professionals de Macroman. Manetes en contínua formació i amb experiència demostrada al sector del bricolatge per a abordar de manera ràpida i eficaç diferents tipus de reparacions o instal·lacions.

Compromesos amb el seu treball, responsables i eficients, són la baula entre Macrolim Grup i la teva entitat o institució. Coneixen a la perfecció les tasques a realitzar i treballen per a garantir el bon funcionament d’equipament i instal·lacions.

Com ens organitzem?

Si cada entitat és diferent, per què oferir la mateixa solució i pressupost? A Macroman disposem de packs per hores (amb un mínim de 2 hores) perquè puguis adaptar el servei de bricolatge a les teves necessitats i horaris. Es tracta de paquets setmanals (de dilluns a divendres, excepte nits i festius) que es poden combinar amb la resta de prestacions de Macrolim Grup: neteja, restauració col·lectiva i oci educatiu.

Sens dubte, la millor manera de garantir el bon funcionament i imatge de la teva empresa o institució.

MACROMAN

Treballs de
bricolatge

L’ús i el pas del temps poden deteriorar els mobles i les instal·lacions d’oficines, hospitals, centres educatius, residències o domicilis i precisar el seu canvi o reparació. El nostre equip de manetes duu a terme les següents tasques de bricolatge:

 • Col·locació de cortines, quadres, estenedors, accessoris de bany, miralls, penja-robes o barres d’armaris.
 • Col·locació de baldes, prestatgeries, platines de terminació, embellidors de sòl (tapajuntes en la unió de 2 sòls diferents) i protectors de cantonades de paret.
 • Instal·lació o canvi (en portes interiors de fusta) de tiradors, picaportes, manilles, molls o petits pestells.
 • Canvi de frontisses en petites portes de mobles de cuina, bany i auxiliars de fusta.
 • Muntatge de mobles (tipus kit) i encolat de cadires, taules i llits de fusta.
Contacta’ns
MACROMAN

Treballs
d’electricitat

El nostre servei de manetes per a entitats inclou les següents tasques d’electricitat:

 • Substitució d’endolls i interruptors (també inclou els embellidors).
 • Canvi de bombetes, tubs de neó, fluorescents i engreixadors.
 • Instal·lació d’aplicacions o plafons, sempre que no impliquin canvi o modificació de cablejat.
 • Instal·lació de petits electrodomèstics i de suports per a caixes fortes, televisors, prestatgeries…
 • Creació de nous punts de llum i de preses de corrent i televisió que no requereixin el fregat de parets.
 • Instal·lació d’extractors de cuina i banys.
Contacta’ns
MACROMAN

Treballs de
lampisteria

A més de tasques de bricolatge i electrònica, l’equip de Macroman està capacitat per a desenvolupar els següents treballs de lampisteria:

 • Col·locació de suports per a la dutxa (de telèfon i la seva connexió) i termo-fluids.
 • Ajust o canvi d’aixetes soltes i substitució de sòcols, en cas de portar-les.
 • Purga de radiadors.
 • Segellat amb silicona de banyera, dutxa, lavabo, aigüera…
 • Canvi de mecanismes de cisternes.
Contacta’ns
MACROMAN

Tasques de
persianista

Amb el pas del temps, les finestres i persianes solen espatllar-se o perdre la seva capacitat d’aïllament. Per això, és necessari reparar-les i mantenir-les en bon estat. A Macroman fem les següents tasques de persianista:

 • Aïllament de finestres (només posar rivet d’aïllament entre la fulla i el marc), i fixació del cristall (amb silicona).
 • Instal·lació o reparació d’avaries de persianes enrotllades (sense mecanismes elèctrics i no ocultes per calaix).
Contacta’ns

Notícies

Què és el reforç positiu i com podem utilitzar-lo

28 de febrer de 2022|

Durant la infància, els nens i nenes estan exposats a nous coneixements, experiències i estímuls que marcaran la seva personalitat i la seva vida. Aprenen des de la imitació però també des de l'experimentació i el joc. Prenen exemple, repeteixen conductes i les adopten com a pròpies. Algunes són bones; d'altres [...]

CONTACTE

Estarem encantats d’atendre’t

Carrer del Freser, 75, 08026 Barcelona

934 55 15 49

macrolimgrup@macrolimgrup.com

ENVIAR UN MAIL
NEWSLETTER

Subscriu-te i no et perdis les últimes novetats dels nostres serveis  He llegit i accepto les Condicions Generals i la Política de Privacitat.
  Go to Top