Protocols de neteja.2020-09-30T13:48:34+02:00
PROTOCOLS DE NETEJA

Protocols de neteja.

PROTOCOLS

Protocols de neteja
COVID-19

Des del grup Macrolim treballem per protegir a clients i plantilla del* COVID-19 mitjançant el compliment de tots els reglaments establerts.

Amb una experiència i trajectòria de més de 25 anys, actuem amb la màxima eficàcia i eficiència, seguint les normes d’actuació segons les característiques de cada centre i servei, i utilitzant productes de neteja i desinfecció certificats pel Ministeri de Sanitat.

Pensem que el sanejament és fonamental i que cal fer-se a consciència per tal controlar l’expansió del nou virus. Per això l’empresa s’ha dotat de productes i EPIs específics i homologats per al seu personal, quan es requereixi.

A més, tenim el compromís de complir el reglament establert en l’actuació diària per assegurar la salut de la població. És per això que hem redactat sis protocols sobre neteja general, seguretat alimentaria, actuació en centres mèdics i hospitals, en escoles i centres educatius, en residències i apartaments turístics, i en lleure i monitoratge.

PROTOCOL D’ACTUACIÓ

Col·legis

Accedir
PROTOCOL D’ACTUACIÓ

Neteja general

Accedir
PROTOCOL D’ACTUACIÓ

Residències i
apartaments
turístics

Accedir
PROTOCOL D’ACTUACIÓ

Centres mèdics
i hospitals

Accedir
PROTOCOL D’ACTUACIÓ

Seguretat Alimentària
i COVID

Accedir
PROTOCOL D’ACTUACIÓ

Personal de monitoratge
dels centres escolars

Accedir

Notícies

Què és el reforç positiu i com podem utilitzar-lo

28 de febrer de 2022|

Durant la infància, els nens i nenes estan exposats a nous coneixements, experiències i estímuls que marcaran la seva personalitat i la seva vida. Aprenen des de la imitació però també des de l'experimentació i el joc. Prenen exemple, repeteixen conductes i les adopten com a pròpies. Algunes són bones; d'altres [...]

CONTACTE

Estarem encantats d’atendre’t

Carrer del Freser, 75, 08026 Barcelona

934 55 15 49

macrolimgrup@macrolimgrup.com

ENVIAR UN MAIL
NEWSLETTER

Subscriu-te i no et perdis les últimes novetats dels nostres serveis    He llegit i accepto les Condicions Generals i la Política de Privacitat.
    Go to Top