Protocols de neteja.2020-09-30T13:48:34+02:00
PROTOCOLS DE NETEJA

Protocols de neteja.

PROTOCOLS

Protocols de neteja
COVID-19

Des del grup Macrolim treballem per protegir a clients i plantilla del* COVID-19 mitjançant el compliment de tots els reglaments establerts.

Amb una experiència i trajectòria de més de 25 anys, actuem amb la màxima eficàcia i eficiència, seguint les normes d’actuació segons les característiques de cada centre i servei, i utilitzant productes de neteja i desinfecció certificats pel Ministeri de Sanitat.

Pensem que el sanejament és fonamental i que cal fer-se a consciència per tal controlar l’expansió del nou virus. Per això l’empresa s’ha dotat de productes i EPIs específics i homologats per al seu personal, quan es requereixi.

A més, tenim el compromís de complir el reglament establert en l’actuació diària per assegurar la salut de la població. És per això que hem redactat sis protocols sobre neteja general, seguretat alimentaria, actuació en centres mèdics i hospitals, en escoles i centres educatius, en residències i apartaments turístics, i en lleure i monitoratge.

PROTOCOL D’ACTUACIÓ

Col·legis

Accedir
PROTOCOL D’ACTUACIÓ

Neteja general

Accedir
PROTOCOL D’ACTUACIÓ

Residències i
apartaments
turístics

Accedir
PROTOCOL D’ACTUACIÓ

Centres mèdics
i hospitals

Accedir
PROTOCOL D’ACTUACIÓ

Seguretat Alimentària
i COVID

Accedir
PROTOCOL D’ACTUACIÓ

Personal de monitoratge
dels centres escolars

Accedir

Notícies

Preus dels menús dels menjadors escolars

29 de desembre de 2022|

Els preus dels menús de menjadors escolars poden patir una pujada del 25% arran del futur Reial Decret per fomentar una alimentació saludable i sostenible als centres educatius, projecte que s’ha presentat des del Ministeri de Consum. Prenent com a objectiu aconseguir l’accés a una nutrició de qualitat, basada en el [...]

Quins serveis auxiliars necessiten les residències d’estudiants?

17 de novembre de 2022|

Cada any milers de joves comencen els seus estudis postobligatoris lluny de la seva ciutat natal. Alguns tenen la possibilitat de llogar un habitatge o mudar-se a un pis d'estudiants, però la millor solució per a molts és allotjar-se a una residència d'estudiants. I és que les residències d'estudiants reuneixen tot [...]

CONTACTE

Estarem encantats d’atendre’t

Carrer del Freser, 75, 08026 Barcelona

934 55 15 49

macrolimgrup@macrolimgrup.com

ENVIAR UN MAIL
NEWSLETTER

Subscriu-te i no et perdis les últimes novetats dels nostres serveis    He llegit i accepto les Condicions Generals i la Política de Privacitat.
    Go to Top