La neteja i desinfecció són claus en el dia a dia de qualsevol empresa o entitat. Però no és l’únic factor necessari per a garantir la protecció i confort dels seus treballadors o per a projectar una imatge de seguretat als seus empleats i clients. Mantenir les instal•lacions i equipament en perfecte estat és fonamental. Per a aconseguir-ho, és de vital importància disposar d’un manetes professional; un especialista en bricolatge, lampisteria o electricitat, com els que formen part del servei de manteniment Macroman.

T’expliquem els avantatges de contractar un manetes per a la teva empresa o entitat!

1. Mantenir les instal•lacions en perfecte estat

Hi ha desperfectes i avaries que són fàcils de prevenir, però que si no disposem de temps ni de coneixements, resulten molt difícils d’evitar o reparar. Bombetes i tubs de neó que es fonen i que romanen mesos sense canviar, persianes que s’embussen i no deixen passar la llum, portes que no tanquen o grinyolen en obrir o tancar, aixetes que degoten i que gasten més aigua de l’habitual, mobles desgastats que no transmeten bona imatge ni comoditat…

Per a aquests i d’altres casos, disposar d’un manetes resulta de gran utilitat. Arreglarà els desperfectes i avaries senzilles que puguin donar-se en la teva entitat i, d’aquesta manera, evitarà mals majors.

2. Garantir la productivitat i seguretat

Heu intentat treballar amb poca llum? I amb una cadira que trontolla? És possible, però sens dubte, és molt menys productiu i molt més nociu per a la salut. D’aquí que mantenir les instal•lacions i equipament en perfecte estat sigui clau. Que l’espai estigui ben il•luminat, que els mobles estiguin impecables o que els banys i la cuina funcionin a la perfecció són aspectes que ofereixen seguretat física i emocional a empleats i clients i que ajuden a projectar una bona imatge de l’entitat.

Els manetes són experts en electricitat, fusteria, lampisteria o bricolatge.

 
3. Guanyar temps i tranquil•litat

Si per alguna cosa es caracteritzen els manetes de Macroman és per la seva professionalitat, pels seus coneixements i per la seva experiència en el manteniment d’instal•lacions i equipament. Característiques imprescindibles per a prevenir avaries i desperfectes al centre de treball i resoldre contratemps de manera ràpida i eficaç, evitant situacions de risc tant per a empleats com per a clients.

4. Estalviar diners i eines

Resulta més barat prevenir avaries i desperfectes que assumir la despesa de reparacions o la compra d’equipament nou. Per això, disposar d’un manetes resulta tan útil per a empreses, centres sanitaris i educatius, comunitats de veïns, hotels, apartaments turístics o locals comercials. A més d’estalviar diners en reparacions i evitar mals majors, reduirà la inversió en eines.

Els nostres treballadors disposen de material propi i els clients només assumeixen despeses quan és necessari canviar alguna peça.

5. Millorar la imatge corporativa

Ho hem comentat en innombrables ocasions: les teves instal•lacions són un reflex de la teva manera de treballar. Si estan netes, desinfectades i en perfecte estat, projectaràs una imatge de professionalitat, responsabilitat i eficàcia als teus clients i treballadors. Si per contra, estan brutes i sofreixen desperfectes, transmetràs deixadesa i poc compromís. De tu depèn que et relacionin amb un perfil o l’altre.

Disposar d’un manetes com els de Macroman et permetrà cuidar les teves infraestructures i assegurarà el perfecte funcionament de l’entitat.

 A Macrolim Grup som experts en manteniment d’instal·laciones per a entitats de tot tipus. Necessites assessorament? Contacta amb nosaltres i t’ajudem.