Quan un centre educatiu es planteja la selecció d’una empresa de neteja ha d’avaluar diversos aspectes per assegurar l’èxit de l’elecció. I és que hi ha moltes empreses de neteja, però no totes compleixen els estàndards de qualitat que mereix un centre educatiu i els seus alumnes.

De fet, la salut dels alumnes -ja siguin d’educació infantil, primària, secundària o estudis superiors- depèn en gran mesura de la neteja del centre educatiu. La correcta eliminació de gèrmens, virus, àcars i altres patògens és de vital importància. Per això convé triar una empresa de neteja capaç d’oferir resultats de qualitat i que alhora s’ajusti al pressupost del centre educatiu i a les seves necessitats específiques.

Vegem, a continuació, els criteris que a Macrolim considerem imprescindibles per netejar un centre educatiu, i que per tant conformen els pilars de la nostra manera de treballar.

Què cal tenir en compte a l’hora de triar una empresa de neteja per a un centre educatiu

1. Professionals amb experiència i formació continuada.

A Macrolim sabem que per oferir un servei de neteja excel·lent cal comptar amb professionals excepcionals. Per això cuidem molt la selecció del nostre personal i els oferim formació continuada perquè dominin les metodologies que garantiran uns resultats òptims.

2. Productes i equipament de qualitat

La segona cosa més important per a una neteja eficaç, ràpida i impecable és la utilització de productes, eines i maquinària d’alta qualitat. D’aquesta manera reduïm temps de treball mentre millorem sensiblement els resultats.

3. Control de despeses

Sabem que els centres educatius han d’ajustar molt bé el pressupost en contractar un servei de neteja. Per això, revisem atentament els espais i les necessitats del centre educatiu abans de presentar un pressupost. A més, reduïm costos planificant exhaustivament les rutes i tasques dels nostres empleats per reduir el consum energètic i el seu temps de treball.

4. Compliment de mesures de seguretat

Un altre aspecte que s’ha d’exigir a tota empresa de neteja, i especialment quan es dedica a la neteja de centres educatius, és que compleixi estrictament totes les mesures de seguretat tant per als seus empleats com per als alumnes i els professionals del centre.

5. Llarga trajectòria i bones referències

En seleccionar una empresa de neteja per a un centre educatiu, és molt interessant revisar-ne les referències, especialment les que venen d’altres centres educatius. Les opinions de qui ja es beneficia dels seus serveis són la millor garantia de qualitat.

D’altra banda, triar una empresa de neteja que compti amb una llarga trajectòria, com és el cas de Macrolim i els seus més de 30 anys d’experiència al sector, és un altre aspecte que assegura l’èxit i la qualitat de la feina.

6. Cura del medi ambient

La societat està cada cop més sensibilitzada respecte a la cura del medi ambient, i les empreses de neteja tenim molt per aportar en aquest sentit.

Per això, en seleccionar una empresa de neteja per a un centre educatiu, és important conèixer la seva política de reducció de residus, el tipus de productes que utilitza, els sistemes d’estalvi de recursos i, en definitiva, la seva implicació en la cura del planeta.

Macrolim i el nostre compromís amb la neteja dels centres educatius

Aquests són els pilars que defineixen la nostra manera de treballar i que considerem essencials a l’hora de seleccionar una empresa de neteja per a un centre educatiu.

Si esteu en aquest procés de selecció, us convidem a conèixer personalment la nostra empresa, Macrolim Grup. La qualitat de la nostra feina ens ha portat a convertir-nos en una empresa referent al sector de la neteja de centres educatius i a sumar-hi més de 30 anys d’experiència.

Podeu contactar amb nosaltres a través d’aquest enllaç, estarem encantats d’atendre-us.