Si alguna cosa ens ha ensenyat la Covid-19, és que la neteja és clau per a garantir la salut de la ciutadania. Però no només això; una bona higiene també augmenta la productivitat de les persones. I és que està demostrat que les empreses que disposen d’un protocol de neteja són molt més eficients que aquelles que no en tenen.

A més a més, l’espai de treball, així com la marca o la presència digital, és un reflex de la companyia. És per això que la netedat va molt relacionada amb com la clientela percep la qualitat dels productes i serveis, i amb com això té un efecte en la seva decisió de compra.

Per totes aquestes raons, cada vegada més companyies, administradors de finques, residències, i escoles prioritzen i deleguen la higienització dels espais a professionals de la neteja. Però, si vols que aquesta col•laboració sigui un èxit, l’empresa especialitzada ha de complir una sèrie de requisits. Vols saber quins són?

1. Experiència

Tot i que és cert que una empresa de nova creació pot oferir un servei competent, existeixen habilitats i aptituds que es perfeccionen amb l’experiència. La capacitat organitzativa, l’especialització, la planificació, la productivitat i la resolució de conflictes en són algunes. I, és clar, també la confiança. Si una empresa de neteja fa 30 anys que és al mercat, és perquè els seus clients hi han confiat -i hi continuen confiant-.

2. Atenció personalitzada

L’empresa de neteja ha de tenir en compte que cada companyia és un món, amb unes característiques úniques i unes necessitats higièniques concretes. És important que les sàpiga atendre de manera individualitzada i personalitzada, ajustant-se als seus requeriments i als seus recursos. No és el mateix netejar i desinfectar una oficina o comerç, que fer-ho a una escola o una consulta mèdica. És necessari disposar d’un personal i un equipament especialitzat en cada àmbit per a oferir un servei de qualitat que compleixi amb les exigències del client.

L'empresa de neteja és clau per garantir la salut de clients i trebalaldors.

3. Recursos humans i materials

L’èxit o el fracàs d’una empresa de neteja radica, fonamentalment, en els recursos humans i materials que posseeix. És a dir, en l’equip de professionals que la conforma, i, també, en l’equipament i productes que utilitza. Cal preguntar-se si estan especialitzats en el nostre àmbit, si poden integrar diversos serveis, si compten amb les eines necessàries, si disposen de tecnologia innovadora i si utilitzen productes respectuosos amb el medi ambient. Això ens ajudarà a dilucidar si es tracta d’una empresa professional a l’altura de les nostres necessitats.

4. Garanties i responsabilitat

Una empresa de neteja ha d’entrar a l’espai en qüestió per a poder treballar, i això suposa tenir accés a objectes, productes, o documentació de valor. Així doncs, la confiança i les garanties de confidencialitat són molt importants. També ho és que compleixi amb les obligacions econòmiques, que la plantilla estigui donada d’alta a la Seguretat Social i que realitzi controls de qualitat periòdics. A més a més, per a la seguretat d’ambdues parts, és de vital importància que sigui responsable amb el medi ambient, i que gestioni correctament els residus generats.

5. Opinions i referències

Amb les empreses de neteja passa com amb altres companyies: si són professionals i de bona qualitat, compten amb referències que ho acrediten. Revisa la seva pàgina web, dóna un cop d’ull als comentaris dels seus clients a les xarxes socials o a Google My Business i, si és necessari, pregunta a coneguts que hi hagin treballat. Aquesta és la millor manera de saber si l’empresa que estàs pensant a contractar assumirà les tasques de neteja i desinfecció del teu espai de treball de forma professional i eficaç.

Macrolim, 30 anys al teu servei

Ara que ja saps com valorar una empresa de neteja, t’expliquem per què Macrolim és una bona opció. En primer lloc, fa tres dècades que ens dediquem professionalment a la higienització en espais com comunitats de veïns, empreses, comerços, escoles i centres mèdics. També comptem amb un equip de professionals experimentats i especialitzats en diversos sectors, i disposem de materials i equips innovadors per a abordar la neteja i higiene de superfícies en profunditat. A més a més, els productes de neteja que utilitzem són homologats, biodegradables i exempts de CFC per tal d’oferir la màxima eficàcia amb el menor impacte possible en el medi ambient..

 A Macrolim som experts en neteja professional. Necessites assessorament? Contacta amb nosaltres i t’ajudem.