Aquest any 2021 és especial per a Macrolim: i és que complim 30 anys de vida! Això són tres dècades apostant per la qualitat, la professionalitat i la innovació. I és que, per a nosaltres, aquest és l’únic camí per a aconseguir l’excel·lència i per a oferir als nostres clients un servei eficient i respectuós amb el planeta.

No obstant això, cal dir que en aquest viatge no hem estat sols. Hem comptat amb el compromís, la dedicació i els coneixements del nostre equip de professionals. Els treballadors i treballadores que ens acompanyen són experts en diferents sectors de producció, i sense ells no hagués estat possible créixer com a empresa i convertir a Macrolim en un referent al món de la neteja, de la jardineria, de la restauració col•lectiva, i de l’oci i el temps lliure en l’àmbit escolar.

Macrolim és un referent al món de la neteja, de la jardineria, de la restauració col·lectiva, i de l'oci i el temps lliure en l'àmbit escolar

Avui, 30 anys després que obríssim les nostres portes, volem continuar avançant en la mateixa direcció i fer-ho sense perdre de vista els valors que han marcat la nostra filosofia d’empresa durant aquestes dècades: l’experiència, la professionalitat i l’excel·lència. Aquests valors no només defineixen la nostra essència i funcionament, sinó també la nostra responsabilitat cap a la societat i al medi ambient.

Tot això tampoc hauria estat possible sense els nostres clients. Col•legis, hospitals, escoles d’estiu, oficines i administradors de finques de tota Catalunya que, amb la seva confiança i suport, ens han impulsat a millorar dia a dia i a aconseguir el màxim estàndard de qualitat i exigència.

I és que a Macrolim estem compromesos amb els nostres clients i professionals, però també amb el planeta. Per això, apostem per aquells productes i processos que tinguin el menor impacte sobre el medi ambient i les generacions futures.

 A Macrolim som experts en neteja professional, jardineria, restauració col·lectiva i lleure en l’àmbit escolar. Necessites assessorament? Contacta amb nosaltres i t’ajudem.