Des de que vam obrir les nostres portes fa més de 30 anys, la filosofia de Macrolim Grup ha estat la mateixa: oferir el millor servei als nostres clients i fer-ho sempre respectant a les persones i al medi ambient.

Aquesta manera d’entendre la nostra feina no només ens ha portat a adoptar polítiques que impulsin l’estabilitat, la conciliació laboral i la independència econòmica dels nostres treballadors i treballadores, sinó també a integrar mesures que garanteixin la seva salut i la del planeta.

Sota aquesta premissa de respecte a les persones i al medi ambient hem apostat per productes i tècniques tan poc invasives com sigui possible amb les persones i amb l’entorn. Així doncs, a més d’optar per detergents i desinfectants homologats, biodegradables i exempts de clorofluorocarburs (CFC) a les tasques de neteja, també intentem que els processos siguin totalment nets i sostenibles amb l’objectiu de reduir les emissions de CO₂.

A Macrolim Grup creiem fermament que protegir el nostre entorn no consisteix només a contaminar menys, sinó també a fer un ús eficient dels recursos naturals. Per això formem als nostres treballadors i treballadores en la utilització responsable de les matèries primeres i de l’energia, així com en el reciclatge i en la gestió de residus. Reduir el consum energètic, reciclar i reutilitzar materials sempre que sigui possible, i fer una recollida selectiva dels residus és clau per a garantir la preservació de l’ecosistema.

Tots els protocols i coneixements necessaris son revisats i actualitzats any a any per tal de millorar la nostra política mediambiental i, d’aquesta manera, posar el nostre granet de sorra en la lluita contra el canvi climàtic.

 Vols saber més sobre Macrolim Grup i el nostre compromís amb el medi ambient? Contacta amb nosaltres: Ens encantarà ajudar-te!