Cada any milers de joves comencen els seus estudis postobligatoris lluny de la seva ciutat natal. Alguns tenen la possibilitat de llogar un habitatge o mudar-se a un pis d’estudiants, però la millor solució per a molts és allotjar-se a una residència d’estudiants.

I és que les residències d’estudiants reuneixen tot allò que els joves necessiten: zones comunes per menjar, relaxar-se i socialitzar; i espais privats per a l’estudi, el descans i la higiene personal.

Hi ha molts tipus de residència per a estudiants. Per això, durant la recerca, les famílies solen fixar-se primer en els espais i el mobiliari per fer-se una idea de la comoditat. Però després d’aquesta primera impressió entren en joc els detalls que finalment marcaran la diferència entre una residència acceptable i una residència extraordinària.

Ens referim als serveis auxiliars de què disposa la residència d’estudiants. Aquests serveis augmenten el benestar dels residents i, en conseqüència, influeixen positivament en el rendiment acadèmic. Vegem a continuació quins serveis auxiliars necessita una residència d’estudiants per al seu funcionament òptim.

Serveis auxiliars que necessita una residència d’estudiants

El servei de menjador a una residència d’estudiants

No totes les residències compten amb aquest servei auxiliar, però les que l’ofereixen destaquen entre la resta. El fet d’oferir als estudiants un menú diari variat i saludable és una de les coses que aporta més valor.

De fet, per als estudiants és un factor decisiu. Així no han de perdre temps fent la compra, organitzant les neveres compartides, esperant torn per utilitzar la cuina i, finalment, netejant els utensilis. En lloc d’això, simplement es dirigeixen al menjador, trien el seu menú saludable i el gaudeixen amb els seus companys.

A Macrolim Grup oferim el servei de menjador per a residències d’estudiants. Així, els estudiants disposen de menús equilibrats que cobreixen les seves necessitats físiques i intel·lectuals.

La neteja a les residències d’estudiants

Un altre dels serveis auxiliars més necessaris a una residència d’estudiants és el servei de neteja.

Tot i que els estudiants han de complir uns mínims, com l’ordre i la cura de les zones privades i comunes, el fet de comptar amb un servei de neteja professional els permet concentrar-se en la seva responsabilitat principal: l’estudi.

Per això, cada cop més residències d’estudiants contracten empreses especialitzades per cobrir el servei de neteja a residències.

A Macrolim Grup portem des de 1991 oferint aquest servei, i sabem com n’és d’important per a una residència que el servei de neteja s’adapti a les seves necessitats: espais, horaris i peculiaritats. Per això, a més de brindar una neteja impecable, personalitzem el servei a les necessitats específiques de la residència.

El servei auxiliar de manteniment i bricolatge

Un altre servei que volem destacar és el de manteniment i bricolatge. La raó és que a una residència d’estudiants hi ha tanta vida que, inevitablement, també es genera un desgast de les instal·lacions.

Pot semblar poc rellevant, però disposar d’un professional de confiança que s’encarregui del manteniment integral de la residència (fontaneria, bricolatge, electricitat, persianes…) ajuda moltíssim als responsables de la residència a resoldre les incidències que van apareixent.

Per això, des de la nostra divisió Macroman oferim el servei de manteniment a residències d’estudiants, combinable amb els altres serveis prestats.

Macrolim Grup contribueix al bon funcionament de les residències d’estudiants

Els serveis auxiliars a residències d’estudiants que hem esmentat són molt valorats entre els residents i les seves famílies. Per això cada cop són més les residències d’estudiants que contacten amb nosaltres per oferir-los, conscients de com això contribueix al bon funcionament de la residència i al benestar i rendiment dels residents.