El benestar dels nostres clients i treballadors és el motor de Macrolim Grup. Ens impulsa a millorar com a empresa i a innovar en equipament i en productes més saludables i respectuosos amb el planeta. També, a actualitzar els nostres coneixements i metodologia de treball. Aquest esperit de millora és el que ens ha portat a aconseguir l’acreditació “Sense Gluten”. Un distintiu que atorga l’Associació de Celíacs de Catalunya a totes aquelles empreses de restauració col•lectiva, restaurants, obradors, hotels o foodtrucks amb propostes aptes per a les persones celíaques o intolerants al gluten.

Per a aconseguir l’acreditació “Sense Gluten” no n’hi ha prou amb elaborar menús adaptats als nens i nenes celíacs o intolerants al gluten. És necessari estar format en la gestió d’al•lergògens i seguir una sèrie de pautes que evitin la contaminació creuada tant dins com fora de la cuina. Unes directrius que garanteixen la seguretat alimentària dels alumnes amb celiaquia i la tranquil•litat dels seus pares.

Macrolim Grup i la seva divisió especialitzada en restauració col•lectiva, Macrodiet, disposen de nutricionistes i dietistes que elaboren els menús escolars tenint en compte tant les necessitats nutricionals dels estudiants com les seves al•lèrgies, creences religioses o motivacions ètiques. A més, el personal de cuina i menjador està format en manipulació i gestió d’al•lergògens, garantint en tot moment la seguretat alimentària dels i les estudiants amb celiaquia o intolerància al gluten.

 A Macrolim Grup som experts en restauració col·lectiva per a residències i centres educatius. Necessites assessorament? Contacta amb nosaltres: Ens encantarà ajudar-te!